OM

Anni Sommer
Anni Sommer

Jeg er født 1953 og dermed folkepensionist.
Jeg begyndte at spille golf et par år før jeg gik på folkepension, og er efterhånden blevet ret glad for at spille, det giver god motion og mulighed for at møde en masse dejlige mennesker.

En anden hobby, som er lige så tidskrævende som golf er maling. Jeg maler og udstiller en hel del. Jeg har haft perioder, hvor jeg har mistet inspirationen, men pludselig vender lysten tilbage igen.

Jeg har altid interesseret mig for IT. Både programmering og de mere overordnede linjer. Da jeg gik på folkepension, havde jeg en forventning til, at jeg ville ‘kaste’ mig over SEO-optimering, men jeg dyrkede kun området i en kort periode, så mistede jeg interessen. Derimod ser det ud til at Excel med VBA-programmeret kan holde min interesse fast. Jeg har kastet mig over nogle meget spændende projekter med Excel, og må indrømme, at jeg aldrig før har haft fantasi til at forestille mig, at det man kan lave i Excel.

Jeg elsker at rejse, men rejserne har de senere år ændret karakter fra at skulle være oplevelse på oplevelse til at det er vejret som jeg går efter. Derfor er jeg begyndt at rejse til Spanien i vinterhalvåret.