Golf i Majocar

Mojacar ligger ca 2 timers kørsel fra Alicante og er en skøn ferieby som ligger langs kysten. Her er et mylder af mennesker i sommerhalvåret, hvilket betyder, at der er rigtig mange skønne spisesteder og gode indkøbsmuligheder langs med den meget lange strandpromenade.

Golfbanen, som ligger meget centralt nær bymidten (Marina Golf), er en super spændende bane, hvor der ligger et bjerg midt på banen som man skal passerer. Banen er flad på begge sider af bjerget, så de der gerne vil gå har mulighed for det, da man forholdsvis let kan kommer over bjerget på vej ud, men når man skal hjem af bag ni, går det stejlt op, så mange bestiller hjælp af Caddy-master, som i buggy og trækker en op ad bjergsiden.

Ikke lang fra Mojacar ligger Valle Del Este, som også er en rigtig skøn og velholdt golfbane, eneste ulempe ved denne er, at det kan være svært at få tee-times, da banen har et tilhørende hotel, hvor mange golfklubber arrangerer uge-ture til, og disse har selvfølgelig første prioritet.

En anden spændende bane i nærheden af Mojacar er Desert Springs, det er Europas eneste ørkenbane. Det er spændende at prøve at spille en helt anderledes bane. Denne bane er helt flad, og udfordringerne ligger i at holde bolden på fairway for at undgå at sandet.

RSB-GOLF arrangerer longstay i Mojacar til nogle fantastiske priser. Området er langt billigere end Estepona og Malaga, det gælder både restauranter, billeje og som regel også fly, så der er penge at spare ved at vælge at holde golfferie i denne skønne spanske kystby