Indlagt på hospitalet i Marbella

Quionsalud Hospital
Quironsalud Hospital i Marbella

Indlagt på privat hospitalet i Marbella

Indlagt på privat hospitalet i Marbella i 9 dage med en kraftig lungebetændelse. Alt fungerede lige så fint, som på et dansk hospital, så jeg følte mig ganske tryk ved at være indlagt der.

Lægerne talte perfekt engelsk, så der var ingen problemer i forhold til at stille diagnose og behandlingsplan, men kun enkelte af sygeplejerskerne på hospitalsgangen kunne lidt engelsk, så jeg oplevede lidt sjove situationer ind imellem, når jeg forsøgt at spørge efter bestemte ting.

Maden, ja ikke som på et danske hospital, eller måske appetitten ikke var så stor. Jeg syntes maden var farveløs, lidt persille eller en tomatskive ville have gjort underværker, men så måtte jeg jo bruge min fantasi og forestille mig, hvordan det kunne have set ud, hvis det blev tilsat lidt farve. Vi fik varm mad 2 gange dagligt. Vi fik rigtig meget fisk og ris. Så det var let fordøjelig mad, som passede mig fint.

Hvad gør man, hvis man bliver syg på en rejse. Man kontakter SOS eller forsikringsselskabet, og de henviser til læge, hospital osv. De laver aftale med hospitalet, så du ikke selv skal lægge penge ud, og SOS holder kontakten, så du altid har en læge der, som du kan spørge til råds, hvis der er noget du bliver i tvivl om.
Jeg må indrømme, det virker bare