Stegt kulmule

Beregn ca. 150g-200g kulmule pr. person

Stegt kulmule

Skindstegt kulmule

Når vi er i sommerhuset, har vi en tradition for at spise meget fisk. I dag blev det til kulmule med nye kogte kartofler og gulerødder med smørsovs. Til dessert selvfølgelig jordbær med fløde.

Sådan tilberedes stegt kulmule:

  • Kulmulefileten og skrab skællene af med en kniv og krydr dem med salt og peber.
  • Skær fileten ud i portionsstørrelser og snit et par riller i skindet på kulmulefileterne.
  • Kom fedtstof på panden – halv olie og halv smør. Vent til smørret er bruset helt af, dvs. panden er godt varm.
  • Læg kulmulestykkerne på panden med skindsiden ned og hold fisken nede med en paletkniv, så fisken bliver pæn brun på hele skindsiden. Fisken steges på skindsiden til den er næsten færdig. De sidste 10 sekunder vendes fisken og steges på kødsiden.
  • Stegetid ca. 6-7 min. indtil kødet er mækehvidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *